Man täckt av snö från en Ariens snöslunga i arbete i Östersund. Man täckt av snö från en Ariens snöslunga i arbete i Östersund.

Snöslungor

Snöslungor

Är du också trött på att skotta snö? Investera i en snöslunga! Vi är en auktoriserad återförsäljare av Ariens snöslungor i Östersund och Jämtland. Ariens är marknadsledare av tvåstegs snöslungor i världen och erbjuder en rad olika snöslungor för olika behov, inklusive handdrivna och el-drivna snöslungor i olika storlekar och modeller.

Ariens Classic orange snöslunga med en svart motor mot vit bakgrund

Classic

Mycket prisvärd snöslunga för 17 990 kr med enastående prestanda, kastlängd på upp till 12,2 meter och en imponerande kapacitet på 52,6 ton snö per timme! Dess enkla och användarvänliga design med en arbetsbredd på 61 cm gör det lätt att ta bort snön.

Produktbild av en kraftfull Ariens Compact snöslunga mot vit bakgrund.

Compact

Compact-serien för enkel manövrering är byggd för tuff snöröjning i kuperad terräng, på hala uppfarter eller på underlag av gräs. Kommer i tre modeller, samtliga 61 cm arbetsbredd, 53,5 ton per timme, kastlängd upp till 12 m. Pris från 20 990 kr till 29 990 kr.

Produktbild av en kraftfull Ariens Deluxe snöslunga mot vit bakgrund.

Deluxe

Deluxe-serien kommer i tre modeller, pris från 28 990 kr till 39 490, är verkligen en slående upplevelse av överlägsen prestanda och kraftfulla funktioner: 291 cc-motor, kastlängd upp till 15,2 m. 61 cm till 71 cm arbetsbredd, handtagsvärme, belysning och 62–65 ton per timme.

Produktbild av en kraftfull Ariens Platinum snöslunga mot vit bakgrund.

Platinum

Platinum-serien kommer i tre modeller, pris från 31 990 kr till 42 990 tar snöskottandet till nästanivå. En snöslunga fullspäckad med utrustning för högre kapacitet, kastlängd upp till 16,76 m, 61 cm – 76 cm arbetsbredd, 72,8 till 82,3 ton per timme och mycket mer.

Produktbild av en kraftfull Ariens Professional snöslunga mot vit bakgrund.

Professional

Professional -serien kommer i sex modeller, pris från 40 990 kr till 69 900, är snöslungor som har allt med mycket kraftfulla motorer och otal andra funktioner. Passar för professionell användning.

Produktbild av en kraftfull Ariens Mammoth snöslunga mot vit bakgrund.

Mammoth

Detta monster till snöslunga röjer snö på nolltid. Mammoth™ är en ståmaskin i en speciell klass, och passar särskilt bra för dig som ska röja stora mängder snö över ett stort område. Kontakta oss för pris och mer information.

Upplev överlägsen prestanda i vinter med Ariens tvåstegs snöslungor. Som auktoriserad återförsäljare av Ariens hjälper vi dig att hitta den perfekta modellen för dina behov.

Snöslungor från världsledande Ariens

Ariens är en marknadsledare av tvåstegs snöslungor och det är en ära för oss att vara en auktoriserad återförsäljare av Ariens snöslungor. Ariens har byggt sitt rykte genom att kontinuerligt utveckla sina produkter och hålla högsta kvalitet och prestanda på alla sina maskiner. Det är inte förvånande att Ariens har förtjänat och lever upp till sitt namn ”The King of Snow”.

Sedan 1960 har Ariens sålt över fyra miljoner snöslungor och tusentals familjer är hängivna till deras produkter. Detta bevisar att Ariens har en imponerande kundnöjdhet och att lojaliteten till deras produkter går från generation till generation.

Det är lätt att förstå varför Ariens är så framgångsrika. Deras snöslungor har utformats för att ta itu med de tuffaste vinterförhållandena, med utmärkt prestanda och hållbarhet som håller år efter år.

Oavsett om du behöver en snöslunga för att rensa en mindre uppfart eller en större parkeringsplats, så finns det en Ariens snöslunga som kan passa dina behov.

Som auktoriserad återförsäljare av Ariens snöslungor i Östersund och Jämtland, är vi stolta över att erbjuda våra kunder det bästa av det bästa. Vi kan ge professionell rådgivning om vilken modell som passar dina behov och vi kan hjälpa dig att underhålla din snöslunga för att se till att den håller länge och presterar på toppnivå.

Vi har allt som behövs för att du ska få den bästa snöröjningen och en Ariens snöslunga är det perfekta valet för att klara av tuffa vintrar. Kontakta oss på Fredrik Holmberg om du vill köpa snöslungor i Östersund och Jämtland.