En närbild på en dragkrok monterad på en bil till en släpvagn. En närbild på en dragkrok monterad på en bil till en släpvagn.

Reservdelar och tillbehör

Reservdelar och tillbehör till släpvagnar

Vi är experter på släpvagnar och har tillgång till ett omfattande sortiment av reservdelar till ditt släpfordon, från axel och hjulbroms, påskjutsbroms och kulkoppling, el och belysning, stödhjul och stödben, lastramper, spännen och övrigt för att fästa och lasta säkert och övriga tillbehör till släpvagnen och mycket mer för din släpvagn.

Baksidan av en parkerad släpvagn som står på en grusig yta med ett grönt område och träd i bakgrunden.

Axel och hjulbroms

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till axel och hjulbroms, bland annat axelstötdämpare, hjulbultar, dragstycke, hjulnav, plåthalva, bromsad släpvagnsaxel och obromsad släpvagnsaxel och mycket mer.

Närbild av påskjutsbroms och kulkoppling till en släpvagn.

Påskjutsbroms och kulkoppling

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till påskjutsbroms och kulkoppling bland annat lagerbult, gaffelhuvud, kuggsegment, spärrhake, bromshävarm, bromswire, påskjutsdämpare/ svängningsdämpare och mycket mer.

Närbild på el- och belysningdelen av en släpvagn

El och belysning för släpvagnar

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till elsystem och belysning bland annat baklampa / bakljus, LED baklampa, reservglas, positionsljus, LED positionsljus, sidomarkeringsljus, LED sidomarkeringsljus och mycket mer.

Fästa och lasta säkert

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör för att fästa och lasta säkert, bland annat Lyftblock, krokar och öglor, lyftband och slingor, krokar, remmar och hakar, lastnät, kätting, plåthandske och balkklo, schacklar, lyftöglor, lastramp och mer.

Fokus på stödhjul och bakdel av släpvagnar i rad

Stödhjul och stödben

Stödhjul och stödben hjälper till att hålla släpvagnen stabil och upprätt när den inte är kopplad till dragfordonet. Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till stödhjul/stödben bland annat hjul för stödhjul, vev för stödljusklämma, stödljusklämma, stödhjul och stödben.

Tillbehör till släpvagn

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till chassidelar och tillbehör, bland annat skärm, bult och mutter, släpvagnslås, stänkskydd, tippskruv, vinsch, flaklås och öglor, lastramp, båttrailer tillbehör, däck och fälg.

Ökad livslängd och flexibiletet

Reservdelar och tillbehör är nödvändiga för underhåll och reparation av släpvagnar. De säkerställer att vagnen fungerar optimalt och förlänger dess livslängd, samt ger flexibilitet att anpassa vagnen efter behov och användning.

Vi har bland annat följande reservdelar och tillbehör till din släpvagn:

Axel och hjulbroms

Axelstötdämpare, dragstycke, hjulnav, plåthalva, bromswire, navkåpa, kronmutter, bromstrumma, hjullager, navtätning, axeltapp, justeringsdetaljer, nockdetaljer, bromsback, fjäderset, expander, bromssköld, hjulmutter, hjulbult, bromsad släpvagnsaxel och obromsad släpvagnsaxel.

Påskjutsbroms och kulkoppling

Lagerbult, gaffelhuvud, kuggsegment, spärrhake, bromshävarm, bromswire, påskjutsdämpare/ svängningsdämpare, bussning, dragrör, utjämningsok, bromsstång, vantskruv, fjädermagasin, påskjutsbroms, handbromsspak, gummibälg, kulkoppling / kulhandske och säkerhetswire.

Fästa och lasta säkert

Lyftblock, krokar och öglor, lyftband och slingor, krokar, remmar och hakar, lastnät, kätting, plåthandske och balkklo, schacklar, lyftöglor och karbinhakar, vinschar, spännband, stoppkloss, e-track och lastramp.

 

Elsystem och belysning

Baklampa / bakljus, LED Baklampa, reservglas, positionsljus, LED positionsljus, sidomarkeringsljus, LED sidomarkeringsljus, nummerskyltsbelysning, LED skyltlykta, reflex, belysningsramp och breddmarkering.

LED breddmarkering, LED backljus & dimljus, backljus & dimljus, arbetsbelysning, varningsljus, belysningskit, glödlampa, släpvagnskontakt, stickdosa, kabel och övrigt och innerbelysning.

Stödhjul/stödben

Hjul för stödhjul, vev för stödljusklämma, stödljusklämma, stödhjul och stödben.

Chassidelar och tillbehör

Skärm, bult och mutter, släpvagnslås, stänkskydd, tippskruv, vinsch, flaklås & öglor, lastramp, båttrailer tillbehör, däck och fälg.

Lastramper anpassade för:

Fyrhjulingar, snöskoter, bil, MC, gräsklippare, maskiner och rullstolar.