En vit båt på en båttrailer som transporteras på en landsväg genom en svensk skog. En vit båt på en båttrailer som transporteras på en landsväg genom en svensk skog.

Släpvagnar

Återförsäljare till Lorries släpvagnar

Våra släpvagnar riktar sig till kunder som efterfrågar kvalitet och pålitlighet. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Lorries släpvagnar. Vi finns i Föllinge, utanför Östersund, men välkomnar släpvagnsälskare över hela Jämtland och närliggande län. Via oss kan du köpa släpvagnar av alla sorter, från bilsläp till båttrailers, MC-släp till skotersläp, maskinsläp och släp andra fordon och behov.

 • EU-släp

  Obromsade 750 kg släpvagnar kommer i tre modeller. Perfekta för transport av byggmaterial, möbler och föremål som behöver en smidig släpvagn.

  Fortsätt läsa
 • Skotersläp

  Skotersläp i många olika storlekar, med och utan kåpa. Varje släpvagn har ett brett utbud av standardutrustning som LED-lampor och  lastöglor.

  Fortsätt läsa
 • Båttrailers

  Lorries båttrailers och båtvagnar finns i två varianter, obromsad och bromsad, och kommer i en mängd olika storlekar, så du kan välja den som bäst passar dina behov.

  Fortsätt läsa
 • Vattenskotertrailers

  Lorries jetskitrailers och vattenskotertrailers finns som obromsad och bromsad och kommer i flera olika storlekar och priser.

  Fortsätt läsa
 • Biltransport

  Bilsläp och biltransport är lämplig för både personlig och professionell användning. Samtliga modeller är bromsade och kommer i olika modeller och priser beroende på modell.

  Fortsätt läsa
 • Multisläp

  Multitransport/multisläp är en släpvagn utformad för att hantera en mängd olika transporter och maskiner. Samtliga modeller är bromsade och varierar i pris beroende på storlek och utrustning.

  Fortsätt läsa
 • Maskinsläp

  Lorries maskinsläp transporterar grävmaskiner, entreprenadmaskiner och andra krävande transporter galant. Samtliga modeller är bromsade och i pris beroende på storlek och utrustning.

  Fortsätt läsa
 • MC-släp

  Lorries MC-släp är en praktisk lösning för alla motorcykelägare som behöver transportera sin motorcykel till och från olika platser, såsom tävlingar, utflykter eller för service och reparationer.

  Fortsätt läsa
En närbild på en dragkrok monterad på en bil, redo att kopplas till en släpvagn. En närbild på en dragkrok monterad på en bil, redo att kopplas till en släpvagn.

Lorries pålitliga släpvagnar

Lorries släpvagnar är en av de snabbast växande släpvagnsmärkena i Sverige. Företaget har som mål att erbjuda bra kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Lorries har på kort tid blivit en av de större aktörerna på marknaden inom bland annat skotersläp med sin Snowmaster-serie. Vagnarna är väl genomtänkta med säkerhet och konstruktion i fokus. Alla släpvagnar från Lorries är varmgalvaniserade för att klara av det nordiska klimatet och har noggrant testats i de hårdaste klimaten, ända uppe vid Nordpolen.

Lorries har noggrant utvalda återförsäljare över stor del av landet som erbjuder hög kvalitet både vad gäller försäljning, service och kundvård. All montering av Lorries släpvagnar sker i fabriken i Umeå där företaget också har egen kåptillverkning. Alla släpvagnar kontrolleras noga av företaget innan de skickas vidare till återförsäljare, så att företaget alltid kan erbjuda 100% garanti. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Lorries släpvagnar. Kontakta oss idag för mer information!

Min kära släpvagn, min trogne vän. Du följer på mina äventyr igen och igen. Du bär mitt gods med lätthet och kraft. Du ger mig frihet att utforska i min egen takt.

Förenkla livet med en släpvagn från Lorries

Släpvagnar är ett otroligt användbart och mångsidigt fordon för alla som har behov av att transportera tunga saker, som möbler, båtar, motorcyklar, gräsklippare, trädgårdsmaskiner eller andra fordon. En av de största fördelarna med en släpvagn är flexibiliteten – den är lätt att använda för en mängd olika uppgifter och kan ofta justeras för att passa dina specifika behov.

Det finns många olika varianter av släpvagnar att välja mellan, inklusive båttrailers, MC-släp, maskinsläp, skotersläp, entreprenadsläp, multisläp, EU-släp, skåpsläp och mer. Varje typ av släpvagn är unik och har sina egna specifika fördelar, så det är viktigt att välja en som passar din livsstil och dina behov.

 

Släpvagnar är också ekonomiskt lönsamma på lång sikt. Du kan undvika de höga kostnaderna för att hyra en trailer eller anlita en flyttfirma när du behöver transportera tunga saker, och istället göra det själv med din egna släpvagn. Vi har pålitliga och flexibla släpvagnar för nordiskt klimat, plus alla reservdelar och tillbehör du någonsin behöver.

Så, om du är på jakt efter en praktisk, mångsidig och lönsam tillgång för ditt transportbehov, är en släpvagn ett utmärkt val. Köp en släpvagn idag av oss! Fredrik Holmberg är en auktoriserad återförsäljare av Lorries släpvagnar i Östersund och Jämtland.