En gråbil med en släpvagn som kör på landsväg med gröna träd på båda sidor. En gråbil med en släpvagn som kör på landsväg med gröna träd på båda sidor.

Om oss

Pålitliga lösningar för släpvagnar och snöslungor i Östersund och Jämtland sedan 2005

Din partner i allt som rör släpvagnar och snöslungor

Fredrik Holmberg startade sin verksamhet 2005. Bolaget står på två ben: dels en transportdel som erbjuder taxi- och bussresor för turister och företag i Östersund och runt om i Jämtland, dels en gren som säljer släpvagnar, reservdelar och tillbehör, samt snöslungor. Vi är återförsäljare till Lorries släpvagnar, reservdelar och tillbehör kommer från Valeryd, och snöslungor rån världsledande Ariens.

Vi brinner för att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och tjänsterna till konkurrenskraftiga priser. Vår expertis och erfarenhet inom branschen gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för alla dina behov, oavsett om du söker en ny släpvagn, reservdelar, tillbehör eller transporttjänster.

Erfarenhet och trygghet

Vi värdesätter våra kunders förtroende och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Vi arbetar hårt för att erbjuda snabb och tillförlitlig service, och vi är alltid glada att hjälpa till med råd och rekommendationer.

Vi är stolta över att vara en del av Östersunds lokala affärsgemenskap och vi arbetar hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Så oavsett om du söker en ny släpvagn, behöver reservdelar eller tillbehör, eller vill boka en buss- och taxiresa, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig!